Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин >  Відійшов у Вічність Святослав Васильович Мельничук

Прес-центр

Новини

06.06.2019 11:57

Відійшов у Вічність Святослав Васильович Мельничук |  Слово на спомин

Тема новини: Назва теми

Керівництво, колегія, депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу смерті ветерана національно-визвольних змагань українського народу, багаторічного політкаторжанина, знаного громадсько-політичного діяча, співзасновника та довголітнього очільника Буковинського братства ОУН-УПА, співзасновника та активіста обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка, засновника, диригента та багаторічного керівника аматорського хорового колективу «Гомін Буковини» Святослава Васильовича Мельничука.

Перестало битися небайдуже серце істинного патріота України, незламного борця за свободу та незалежність Української держави, жертовного мученика людиноненависницького тоталітарного режиму, визначного просвітянина, митця, відповідального громадянина та життєлюба.

У ці сповнені невимовного жалю та суму скорботні дні висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, колегам та побратимам покійного. Світлий, добрий спомин про Святослава Васильовича Мельничука назавжди залишиться в серцях усіх, хто мав честь знати та шанувати цю достойну людину.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua