Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

20.02.2020 14:07
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею

17.02.2020 18:09
Чернівецька обласна рада


    Відповідно до Закону України «Про культуру» оголосила конкурси на посади: - Генерального директора ОКУ "Чернівецька обласна філармонія ім. Дмитра Гнатюка" - Директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею.

11.02.2020 18:33
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний шкірно-венерологічний диспансер»

11.02.2020 18:31
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна клінічна лікарня»

11.02.2020 18:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»

11.02.2020 18:19
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр служби крові»

11.02.2020 18:18
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом»

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  27 березня відбудеться засідання 30-ї чергової сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

21.03.2019 19:21

27 березня відбудеться засідання 30-ї чергової сесії Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Відповідне розпорядження підписав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 21 березня. «На підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу ІІ Регламенту обласної ради VІІ скликання скликати 30-у сесію обласної ради VІІ скликання 27 березня 2019 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) об 11.00.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про інформацію прокуратури Чернівецької області про результати діяльності органів прокуратури за підсумками роботи у 2018 році.

2. Про погодження лімітів побічного користування та заготівлі другорядних лісових матеріалів у 2019 році на території державного лісового фонду області.

3. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва на 2019 рік.

4. Про внесення змін до рішення 24-ї сесії обласної ради VII скликання від 12.09.2018 № 134-24/18 «Про затвердження Комплексної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2018-2022 роки».

5. Інші.

На сесію запросити народних депутатів України від Чернівецької області, в.о. голови та заступників голови обласної державної адміністрації, прокурора Чернівецької області, начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, начальника Управління СБУ у Чернівецькій області, голів районних рад та районних державних адміністрацій, секретаря Чернівецької міської ради, Новодністровського міського голову, голів рад об’єднаних територіальних громад, голову облпрофради, окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, представників засобів масової інформації», – йдеться у розпорядженні.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua