Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Духовне життя >  Буковину з першосвятительським візитом відвідав Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній

Прес-центр

Новини

16.02.2019 19:11

Буковину з першосвятительським візитом відвідав Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній |  Духовне життя

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 16 лютого, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся та поспілкувався з Предстоятелем Православної Церкви України Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм, який прибув на Буковину з першосвятительським візитом. Зокрема, обговорено особливості міжконфесійного діалогу в регіоні в контексті останніх подій у житті православних церков України, а також соціальну складову служіння Православної Церкви України.

Так, Іван Мунтян привітав Блаженнійшого з отриманням Томосу про автокефалію та сходженням на престол Єдиної Помісної Православної Церкви України. «Вірю, що запорукою цього слугувала непохитна віра в Господа нашого Ісуса Христа та незаперечний авторитет Вашого Блаженства у духовних колах. Впевнений, що об’єднавчі процеси, які нині розпочалися в Україні, допоможуть нашому народу з Богом у серці подолати усі труднощі та перешкоди на шляху до гідного майбутнього та процвітання», – відзначив посадовець та додав, що у обласна рада в межах своїх повноважень робитиме усе залежне для збереження на Буковині міжконфесійного миру та злагоди.

У свою чергу Митрополит Київський і всієї України Епіфаній подякував за підтримку обласною радою надання Томосу про автокефалію, а також наголосив, що Єдина Помісна Православна Церква України стане надійною духовною основою для подальшої розбудови нашої держави.

Відтак, Блаженнійший Епіфаній разом із головою крайового парламенту Буковини Іваном Мунтяном відвідав церкву Трьох Святителів на території колишньої резиденції митрополитів Буковини і Далмації та провів зустріч з керівництвом Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, у складі якого ось уже двадцять п’ять років успішно діє філософсько-теологічний факультет, а також з представниками влади, громадськості, духовенства, наукової і творчої інтелігенції краю.

Опісля Блаженнійший звершив Божественну Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового у Чернівцях.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua