Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Триває Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему реформування місцевого самоврядування

Прес-центр

Новини

09.11.2018 16:04

Триває Всеукраїнський конкурс журналістських робіт на тему реформування місцевого самоврядування  |  Інформації

Тема новини: Назва теми

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Партнерами проведення конкурсу є Програма Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» та ГО «Інтерньюз-Україна». Метою конкурсу є підвищення поінформованості та обізнаності громадян через регіональні засоби масової інформації про можливості та переваги реформи місцевого самоврядування, кращі практики консолідації громад, які є результатом її впровадження.

До участі у конкурсі запрошують представників регіональних ЗМІ незалежно від форм власності. Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи у кожній з чотирьох номінацій: «Онлайн-публікація», «Стаття у друкованому ЗМІ», «Радіоматеріал», «Відеоматеріал». оформивши їх окремими конкурсними заявками (форма заявки учасника розміщена за посиланням: http://bit.ly/MinregMC). Матеріали мають бути опублікованими вперше в період з 15 жовтня 2017 року до 20 грудня 2018 року.

У кожній із чотирьох номінацій передбачено три премії від Програми Ради Європи: І премія – 20000 грн,, ІІ премія – 15000 грн,, ІІІ премія – 10000 грн. Конкурсні роботи потрібно подати до 20 грудня 2018 року.

Довідкову інформацію з питань конкурсу можна отримати за телефонами: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua). Більше про конкурс можна дізнатися за гіперпосиланням: http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/regional-dev/rozvytok-mistsevoho-samovryaduvannya/vseukrayinskiy-konkurs-zhurnalistskih-robit-z-tematiki-reformuvannya-mistsevogo-samovryaduvannya-ta-teritorialnoyi-organizatsiyi-vladi/vseukrayinskiy-konkurs-zhurnalistskih-robit-reformuvannya-mistsevogo-samovryaduvannya-ta-teritorialnoyi-organizatsiyi-vladi-2018-rik/

 


  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua