Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Патріотична робота >  Депутати обласної ради попросили Президента повернути Степану Бандері та Роману Шухевичу звання «Герой України»

Прес-центр

Новини

07.12.2017 21:36

Депутати обласної ради попросили Президента повернути Степану Бандері та Роману Шухевичу звання «Герой України» |  Патріотична робота

Тема новини: Назва теми

Звернення до Президента України Петра Порошенка про відновлення звання «Герой України» Степанові Бандері і Роману Шухевичу та присвоєння цього звання Євгену Коновальцю прийняли депутати Чернівецької обласної ради на 18-й сесії Чернівецької обласної ради VII скликання сьогодні, 7 грудня.

«Відновлення звання Героїв України Степану Бандері та Роману Шухевичу, присвоєння звання Героя України Євгену Коновальцю є не тільки вимогою історичної справедливості, але й однією із вимог Революції Гідності. Степан Бандера, Роман Шухевич та Євген Коновалець для мільйонів українців завжди були і будуть українськими Героями. Їхня безкомпромісна боротьба за соборну, суверенну та незалежну Україну - яскравий приклад для нинішнього та майбутніх поколінь», – йдеться у зверненні, автором якого виступив заступник голови обласної ради Віталій Мельничук.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua