Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Фінанси  >  Бюджетні кошти – на благо територіальних громад краю

Прес-центр

Новини

13.09.2017 18:36

Бюджетні кошти – на благо територіальних громад краю |  Фінанси

Тема новини: Назва теми

Відповідно до рішення 15-ї сесії Чернівецької обласної ради від 13 вересня 2017 року «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік» збільшено обсяг асигнувань для реалізації інфраструктурних проектів управлінню капітального будівництва Чернівецької обласної державної адміністрації на майже 33,5 млн. грн.

Так, на реконструкцію та поточний ремонт автомобільних шляхів загального користування державного значення спрямовано понад 7 млн. грн., на ремонт п’ятикілометрового відтинку дороги Р-62 «Підзахаричі-Розтоки» – 5 млн. грн. 100 тис. грн. спрямовано на співфінансування капітального ремонту будівлі загальноосвітньої школи в селі Кадубівці на Заставнівщині, майже 140 тис. грн. надано на капітальний ремонт приміщення Подвір’ївського дитячого дошкільного закладу Новоселицького району.

Також 13 млн. грн. спямовано на реконструкцію будівель обласного перинатального центру, 6 млн. грн. – на спорудження загальноосвітньої школи в селі Йорданешти Глибоцького району, 1 млн. грн. – на реконструкцію та добудову шкільного приміщення в селі Горішні Шерівці та 1,2 млн. грн. – на капітальний ремонт покрівлі приміщення сільського центру дозвілля в селі Веренчанка Заставнівського району.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua