Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Духовне життя >  На Буковину прибув Патріарх Філарет

Прес-центр

Новини

20.07.2017 19:03

На Буковину прибув Патріарх Філарет |  Духовне життя

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 20 липня, на Буковину з архіпастирським візитом прибув Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Зустрів та привітав на благословенній Буковинській землі предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Жителі нашого багатонаціонального та багатоконфесійного краю споконвіку живуть у мирі та злагоді. Така традиція може слугувати прикладом для решти регіонів України, особливо для тих, де зараз триває неоголошена війна. Дякую Вам за послідовну патріотичну та державницьку позицію Української Православної Церкви Київського Патріархату, за ту допомогу, яку Церква надає захисникам нашої держави і той внесок, який її віряни та служителі роблять у розвиток України та реалізацію державотворчих ініціатив», – відзначив керівник представницької влади краю під час спілкування з Його Святістю.

У свою чергу Патріарх Філарет наголосив на тому, що нині українці повинні бути особливо пильними: «Наш підступний ворог програв війну зброї і розпочав війну духовну, у якій намагається ввести нас в оману, пересварити і в чергове скористатися з цього. Тому аби не допустити занепаду Української Держави мусимо берегти нашу єдність та віру в Господа».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua