Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Ми несемо відповідальність перед прийдешніми поколіннями буковинців за ухвалені нині рішення

Прес-центр

Новини

20.06.2017 15:10

Іван Мунтян: Ми несемо відповідальність перед прийдешніми поколіннями буковинців за ухвалені нині рішення |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян наголосив на нараді, яка відбулася сьогодні, 20 червня, за участю голів районних рад, районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад краю та керівників окремих структурних підрозділів Чернівецької обласної державної адміністрації.

Розглянуто проблемні питання, які виникають в процесі впровадження реформи органів місцевого самоврядування та децентралізації владних повноважень. Зокрема, питання про наповнення місцевих бюджетів та ефективного використання бюджетних коштів, розвиток територій районів, легалізацію робочих місць та заробітної плати, а також питання, пов’язані з реформуванням системи охорони здоров’я, освіти та соціального забезпечення.

Відтак Іван Мунтян поінформував учасників наради про роботу міжфракційної робочої групи обласної ради з вивчення питання внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Чернівецької області.

«Зміни вносити потрібно, але робити це потрібно відкрито і прозоро, враховуючи інтереси місцевих жителів. Більше того, ухвалення відповідних рішень не повинно носити закритий кулуарний характер, а їхньою невід’ємною частиною повинні стати публічні обговорення. Тому цього разу депутати обласної ради перед тим, як голосувати за будь-які зміни до перспективного плану, детально ознайомляться з їх змістом та позицією жителів територіальних громад краю. Адже саме ми несемо відповідальність перед прийдешніми поколіннями буковинців за ухвалені нині рішення», – відзначив посадовець.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua