Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Духовне життя >  Науковці та богослови зібралися у столиці Буковини, щоб обговорити вплив та значення Реформації

Прес-центр

Новини

18.05.2017 12:03

Науковці та богослови зібралися у столиці Буковини, щоб обговорити вплив та значення Реформації |  Духовне життя

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 18 травня, у приміщенні Чернівецької обласної ради в рамках відзначення в Україні 500-річчя Реформації розпочала роботу Міжнародна науково-практична відео-конференція «Суспільні детермінанти взаємодій у міжконфесійному просторі України: теорія та практика», для участі в якій у столиці Буковини зібралися науковці, експерти та богослови з багатьох регіонів України, США та Румунії, а також керівників євангельських християнських конфесій нашого краю. Учасників та організаторів представницького наукового форуму привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Свого часу завдяки Реформації глобальні перетворення відбулися не лише у середньовічній Європі, але й у цілому світі загалом. Адже саме ідеї Реформації лягли в основу духовного оновлення християнського світу та подальшого розвитку соціально-економічної, наукової та культурної сфер людського життя. Нині, коли рівень суспільної моралі почасти бажає бути кращим, а духовні цінності часто-густо поступаються місцем цінностям матеріальним, ідеї Реформації набувають особливого значення. Оскільки саме з Реформацією, європейські народи прийшли до усвідомлення того, що найбільшою цінністю є людина, її життя, честь та гідність», – наголосив голова крайового парламенту Буковини.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua