Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Духовне життя >  Іван Мунтян: Маємо йти до перемоги з молитвою на устах та з Богом у серці

Прес-центр

Новини

16.03.2017 16:20

Іван Мунтян: Маємо йти до перемоги з молитвою на устах та з Богом у серці |  Духовне життя

Тема новини: Назва теми

На цьому керівник представницької влади краю Іван Мунтян акцентував увагу учасників засідання обласної ради Церков та релігійних організацій, яке відбулося сьогодні, 16 березня. «Дякую усім вам за те, що у такий складний для країни час ви не залишаєтесь осторонь та робите свій внесок у нашу спільну перемогу. Споконвіку віра в Бога надихала захисників людей та безсмертні подвиги, укріпляла цілі народи на держави, давала надію навіть у найтемніші часи. Тому й нині маємо йти до перемоги з молитвою на устах та з Богом у серці», – відзначив посадовець.

Відтак, учасники засідання заслухали інформацію експертів та обговорили можливість спільного з регіональними електронними засобами масової інформації виготовлення та демонстрації телерадіоконтенту духовного спрямування. Також члени ради розглянули питання про внесення змін до Положення про обласну раду Церков та релігійних організацій і її персонального складу, а також низку актуальних питань міжцерковного діалогу та відносин між державою і церквою.

Насамкінець керівники церков та релігійних організацій області висловили стурбованість щодо релігійної ситуації на території АР Криму та на тимчасово окупованих територіях на Сході України, де мають місце численні порушення прав людини, зокрема, конституційного права на свободу совісті, та прийняли відкрите звернення, у якому ствердили духовну єдність з церквами на сході та півдні нашої держави, а також висловила сподівання на мирне врегулювання конфлікту і відновлення територіальної цілісності України.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua