Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пленарне засідання сесії обласної ради >  Ухвалено обласний бюджет на 2017 рік

Прес-центр

Новини

22.12.2016 16:44

Ухвалено обласний бюджет на 2017 рік |  Пленарне засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

22 грудня під головуванням керіника обласної представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 10-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Перед початком роботи сесії посадовець нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» наших захисників – учасників бойових дій на Сході України Олександра Кочергіна та Валентина Рубіна. Також Іван Мунтян вручив посвідчення та нагрудні знаки «Почесний громадянин Буковини» учасникам дуету «Писанка» Оксані Савчук та Івану Кавацюку.

Відтак, депутати обласної ради ухвалили обласний бюджет на 2017 рік, затвердили Регіональну програму соціальної підтримки сімей, дітей та молоді в Чернівецькій області на 2017-2021 роки, Комплексну програму розвитку культури до 2019 року, визначили терміни проведення звітів депутатів обласної ради за 2016 рік, а також заслухали та обговорили інформацію начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігоря Гаха про перспективи розбудови дорожнього господарства краю у 2017 році.

«Нині буковинські дороги перебувають у критичному стані, а для його поліпшення потрібне стабільне фінансування з державного бюджету. Так, цього року Чернівецька область отримала кошти від перевиконання плану митницею, але їх вистачає лише на ремонт окремих ділянок найважливіших автошляхів краю. Водночас, сусідні Івано-Франківська та Львівська області без будь-яких експериментів за два попередні роки отримали врази більше фінансування, що дозволило капітально відремонтувати усіх доріг державного значення. Більше того, на Вінничині вже обговорюють проект будівництва новенького автобану. Дуже сподіваюся, що наступного року ситуація зміниться на користь Буковини й ми зможемо не лише завершити відбудову постраждалих від повені 2008 року об’єктів дорожньої інфраструктури, але й зробити повноцінний ремонт головних автомобільних артерій регіону», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до учасників пленарного засідання.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua