Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

20.02.2020 14:07
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею

17.02.2020 18:09
Чернівецька обласна рада


    Відповідно до Закону України «Про культуру» оголосила конкурси на посади: - Генерального директора ОКУ "Чернівецька обласна філармонія ім. Дмитра Гнатюка" - Директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею.

11.02.2020 18:33
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний шкірно-венерологічний диспансер»

11.02.2020 18:31
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна клінічна лікарня»

11.02.2020 18:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»

11.02.2020 18:19
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр служби крові»

11.02.2020 18:18
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом»

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Проекти та інвестиції >  Про конкурс проектів (КП) з реалізації ідей, спрямованих на надання послуг громадянам, для об'єднаних громад і громад, що мають бажання об'єднатися

Прес-центр

Новини

06.07.2016 12:51

Про конкурс проектів (КП) з реалізації ідей, спрямованих на надання послуг громадянам, для об'єднаних громад і громад, що мають бажання об'єднатися |  Проекти та інвестиції

Тема новини: Назва теми

А. Мета і завдання конкурсу

Можливі напрямки діяльності: місцевий економічний розвиток, управління проектами, проектування, складання проектів і пропозицій, участь у національних і міжнародних конкурсах проектних пропозицій, просторове (стратегічне) планування в містах і сільській місцевості. Додаткові тренінги можуть бути спрямовані на державне управління, управління людськими ресурсами, електронне врядування, надання первинної медичної допомоги, гендерні питання, потреби сім'ї та сімейні послуги, зайнятість молоді, дошкільну та шкільну освіту, місцеву фінансову систему та трансферти, цілі, функції і механізми фонду регіонального розвитку. Крім того, можливі заходи у сфері комунальних послуг (в тому числі поводження з відходами, стічними водами і управління водопостачанням), управління комунальними підприємствами. З метою вдосконалення   роботи можуть здійснюватися заходи з підвищення якості управління та сертифікації для державних установ, а також тренінги з перевірки і нагляду за муніципальними утвореннями в розрізі районів і областей, та навчання   журналістів щодо децентралізації і державних фінансів.

Додаткові вимоги: створення механізмів для ефективного використання фінансових, земельних і майнових джерел розвитку місцевих громад; побудова системи просторового планування; вирішення питання енергоефективності (енергозбереження) і заохочення зеленого туризму, особливо в сільській місцевості; налагодження муніципального співробітництва.

Б. Критерії прийнятності для організацій-учасників:

Організації, які беруть участь у конкурсі, повинні бути юридичними особами та мати статус неприбуткових.

Можливими учасниками є місцеві і регіональні органи влади, державні установи на регіональному та місцевому рівнях та неурядові (громадські) організації у співпраці із громадами.

Технічні засоби (електронні пристрої), об’єкти інфраструктури, алкогольні та тютюнові вироби мають бути виключені з технічного завдання.

В. Критерії оцінювання:

1. Вимоги:

а)     пропозиція повинна бути сфокусованою на послугах, орієнтованих на громадян, з громадою в якості вигодонабувача;

б)    повинна відповідати Стратегії розвитку області до 2020 року

в)     заявка не повинна бути подана пізніше, ніж вказано в заявленому крайньому терміні подачі заявок;

г)     заявка повинна відповідати одній або декільком сферам, що відповідає пріоритетам конкурсу проектів;

д)    тривалість проекту повинна бути не більше 6 місяців;

е)     одному учаснику дозволяється подавати тільки одну заявку;

ж)    учасники повинні надати необхідні документи в друкованому та електронному вигляді за встановленою формою; всі частини форми заявки повинні бути заповнені.

з)     внесок партнера повинен становити не менше 10% від загальної вартості проекту. Внесок може бути як фінансовий, так і не фінансовий - наприклад, надання конференц-залу, людських ресурсів, які стосуються необхідної координації та взаємодії з усіма зацікавленими сторонами, організаційна підтримка.

2. Основні критерії:

Підготовка проектної заявки за встановленою формою, забезпечення моніторингу, створення системи звітності, а також бюджетного плану (бюджету проекту) є обов'язковим. Це також відноситься до організації, координації, співпраці з обласними структурами і місцевими органами влади, а також з командою GIZ у Чернівцях.  Документи, необхідні для фінансової підтримки і бухгалтерського обліку, повинні надаватися відповідно до правил GIZ (всі оригінальні фінансові документи повинні бути надані з печатками та підписами і докладним описом послуг або товару і т.д.). Інформація про потреби громад має бути отримана для створення впливу,  тому учасники повинні забезпечити достовірність діяльності, пов'язаної із зазначеною проблемою. Учасники розробляють інструменти і механізми, які сприяють участі громадянського суспільства та засобів масової інформації.

3. Фінансування проекту

Грант GIZ може становити до 140 000 грн. Подвійного фінансування проекту, такого як, наприклад, фінансування вже запланованих і передбачених бюджетами різних рівнів або іншими проектами заходів, слід уникати.

Грант надаватиметься двома траншами:

перший транш - на заходи, заплановані на перші три місяці проекту після затвердження проекту;

другий транш: після подачі звіту за використання першого траншу.

4. Часові рамки

а)     оголошення конкурсу – 01.07.2016

б)    приблизно в середині липня інформаційний захід GIZ стосовно фінансових процедур і необхідних проектних документів буде проходити в Чернівцях.

в)     кінцева дата прийняття пропозицій 01.08.2016. Весь пакет документів проекту в 2-х екземплярах має бути доставлений за адресою: м. Чернівці, вул. О. Кобилянської 20 до 18:00 1 серпня 2016 року.  Крім того, пакет документів повинен бути надісланий електронною поштою за адресою: iulia.hrytsku-andriesh@giz.de до 18:00 1 серпня 2016 року. Він також може бути доставлений в офіс у Чернівцях із використанням флеш-носія  до 18:00 1 серпня 2016 року.

г)     підготовка остаточного списку проектів у серпні 2016 року (01-31.08)

GIZ буде перевіряти пропозиції на відповідність зазначеним вище вимогам. GIZ направляє обрані пропозиції Чернівецькій обласній раді і Чернівецькій обласній державній адміністрації (01-08.09.16). Кожна з них обере 5 найкращих проектів зі своєї точки зору, присвоїть їм ранг і надішле список GIZ. Остаточне рішення GIZ буде прийнято до 15.09.2016. Проект співпраці, договір та контракт повинні бути складені і підписані в період з 15.09.2016 до 30.09.2016.

Проект повинен бути реалізований з 01.10.2016 до 31.03.2017, а переможець повинен підтримувати інформаційну кампанію щодо реалізації проекту.  

Як федеральне підприємство, GIZ підтримує Уряд Німеччини в досягненні своїх цілей в галузі міжнародного співробітництва з метою сталого розвитку.

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Зареєстровані офіси, Бонн і Ешборн, Німеччина

Контактна інформація: Чернівецьке бюро GIZ, вул. О. Кобилянської, 20,

5830 Чернівці, Юлія Грицку-Андрієш

Тел.: +38 044 581 19 56/57

M1:   +38 067 374 6217

M2:   +38 050 752 39 32

 

Ел. пошта: iulia.hrytsku-andriesh@giz.de

Веб-сайт:   www.giz.de/ukraine

У додатку - форма заявки для участі у конкурсі.


Завантажити форму


 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua