Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Суспільство >  У Чернівецькій області відбуваються зйомки репортажів про переселенців, які перемогли в конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС

Прес-центр

Новини

14.04.2016 11:08

У Чернівецькій області відбуваються зйомки репортажів про переселенців, які перемогли в конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС |  Суспільство

Тема новини: Назва теми

В Чернівецькій області відбуваються зйомки серії репортажів про переселенців зі Сходу України та Криму, які вдало відкрили власний бізнес, в тому числі завдяки мікрогрантам ЄС, які надала обласна рада. Зокрема, знімальна група побувала в гостях у Марини Мелешко - талановитої майстрині, члена жіночого клубу "Успішна чернівчанка», яка нещодавно відкрила магазин сувенірів "Чернівецькі витребеньки". За рахунок гранту Марині було придбано обладнання для магазину.

Також учасником програми став Олексій Охременко - один з небагатьох, хто в Чернівецькій області ремонтує велике кранове обладнання. Олексій виграв грант на придбання ремонтного обладнання.

Третім героєм програми є Рустем Джураєв, який завдяки своїм талантам і завзятості зараз успішно працює над проектами в сфері альтернативної енергетики, встановлюючи сонячні панелі на громадських та приватних будинках. За фотовольтаїкою - майбутнє, адже така технологія окуповує себе всього за кілька років, стверджує Рустем. А у вільний час він запустив у Чернівцях пекарню кримськотатарської кухні.

Такий досвід має слугувати буковинцям - досвід людей, які не опустили рук, розвивають бізнес на новій території, є активними та патріотичними. Репортажі вийдуть в ефір на каналі 1+1, в програмі ТСН окремими рубриками, присвяченими долям переселенців.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua