Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціально-економічний розвиток >  У Новоселицькому районі підвели підсумки соціально-економічного розвитку за 2013 рік

Прес-центр

Новини

18.02.2014 15:56

У Новоселицькому районі підвели підсумки соціально-економічного розвитку за 2013 рік |  Соціально-економічний розвиток

Тема новини: Назва теми

За участю голови районної ради Деомида Шови, міського, сільських голів, керівників організацій та районних служб відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова РДА Георгій Нікітович.

Як повідомили у Новоселицькій районній раді, присутні обговорили підсумки соціально-економічного розвитку району за 2013 рік. Зокрема, серед минулорічних досягнень відзначено ріст валового збору зернових культур у порівнянні з 2012 роком на 20484 тонни, відсутність заборгованості по заробітній платі, створення 921 нового робочого місця, пожежних команд в населених пунктах, завершення окремих інвестиційних проектів. Водночас, основними недоліками названо ріст податкового боргу до Державного бюджету, недовиконання п’яти сільських бюджетів, зменшення обсягу виробництва окремих видів промислової продукції, заборгованість за спожиті електроенергію та природний газ.

Колегія також розглянула питання виконання зведеного бюджету району у минулому році, дотримання фінансово-бюджетної дисципліни, стану роботи реєстраційної служби районного управління юстиції та зі зверненнями громадян у райдержадміністрації.

Деомид Шова акцентував увагу на необхідності проведення глибокого аналізу недоліків та координації подальших спільних дії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування з усіх питань життєдіяльності району.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua