Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Житлово-комунальне господарство >  У Новоселицькому районі обговорювали проблеми утилізації твердих побутових відходів

Прес-центр

Новини

24.04.2013 11:58

У Новоселицькому районі обговорювали проблеми утилізації твердих побутових відходів |  Житлово-комунальне господарство

Тема новини: Назва теми

За участю голови Новоселицької районної ради Деомида Шови, голови райдержадміністрації Георгія Нікітовича, Новоселицького міського голови Марії Нікорич відбулась робоча нарада з працівниками управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації, іншими відповідальними службами щодо активізації вирішення нагальних для району екологічних проблем, пов’язаних з утилізацією, складуванням та перспективою будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів.

Як повідомили у Новоселицькій районній раді, увагу акцентовано на тому, що вирішення зазначених проблем можливе в рамках Програми «ЕКОВЕРДЕ», реалізація якої розпочинається в Чернівецькій області. Зазначена програма базується на європейських концепціях сортування та переробки побутових відходів та діє у Європі понад 40 років.

За результатами наради відповідальним службам доручено вивчити юридичні аспекти реалізації Програми та розглянути дане питання за участю сільських голів району на колегії  районної державної адміністрації.

 

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua