Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Патріотична робота >  Вшановуючи пам’ять жертв Великої Вітчизняної війни

Прес-центр

Новини

22.06.2011 16:11

Вшановуючи пам’ять жертв Великої Вітчизняної війни  |  Патріотична робота

Тема новини: Назва теми

Керівники області та обласного центру взяли участь та виступили у скорботному мітингу та панахиді з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни. В присутності велелюдного зібрання, біля пам’ятника загиблим під час визволення Буковини офіцерам та генералам Радянської армії, що у парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка, траурну панахиду в пам’ять про жертв війни відправив Митрополит Чернівецький та Буковинський Онуфрій. Учасники жалобного заходу схилили голови перед пам’яттю загиблих у 1941 – 1945 роках співвітчизників.

«До свого сорому, ми досі не знаємо місць поховань й імен усіх загиблих під час війни. Віднайти місця поховань, віддати належну шану та повагу полеглим воїнам і живим учасникам тих жорстоких подій – наш з вами святий обов'язок», - зауважив у своєму виступі заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ. «Не менш важливим завданням є збереження миру та громадянського порозуміння на благословенній українській землі», - підкреслив він.

Голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, Валентин Маніліч та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН поклали вінки до пам’ятника загиблим воїнам. У дружній, невимушеній атмосфері керівники краю та обласного центру поспілкувалися з присутніми ветеранами війни, праці та Збройних сил України.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua