Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта

Прес-центр

Новини - Освіта

31.01.2013 16:34

Освітяни області обговорили проблеми галузі та похвалились здобутками

Освітяни області обговорили проблеми галузі та похвалились здобутками
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у крайових зборах керівників навчальних закладів Чернівецької області. Виступаючи перед присутніми, він зупинився на питаннях створення умов для забезпечення якісного навчального процесу, налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування та освітніми закладами, соціальними працівниками і правоохоронними органами для всебічного охоплення дітей навчанням. Михайло Гайничеру звернув увагу на проблему забезпечення потреб дітей трудових мігрантів, які залишились без щоденної батьківської турботи, та наголосив на тому, що сільські та селищні ради, органи управління освітою, навчальні заклади повинні подбати про їх підтримку.
Голова обласної ради торкнувся проблем організації роботи вищої школи, зокрема, зауважив на необхідності підготовки фахівців, яких потребують підприємства Буковини, а також на використанні потужного наукового потенціалу буковинських вузів для розвитку окремих галузей економіки області та сфер життєдіяльності.



19.10.2012 11:39

Осінні канікули у школах області триватимуть з 29 жовтня до 4 листопада

Осінні канікули у школах області триватимуть з 29 жовтня до 4 листопада
На виконання п. 3.7 наказу Головного управління освіти і науки облдержадміністрації від 30.05.2012 № 372 "Про робочі навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів та структуру 2012/2013 навчального року", осінні канікули заплановано провести з 29 жовтня по 4 листопада 2012 року. Про це повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації. Під час канікул загальноосвітні навчальні заклади працюють відповідно до плану роботи. Для учнів організовується змістовне дозвілля, екскурсії, спортивно-масові заходи.



27.08.2012 12:46

На крайових зборах керівників навчальних закладів

На крайових зборах керівників навчальних закладів
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь у крайових зборах керівників навчальних закладів Буковини на тему «Інформаційно-комунікаційні технології – запорука високоякісної освіти». Він щиро привітав присутніх з наступаючим святом Знань та побажав у новому навчальному році приємних вражень, творчої наснаги та нових успіхів у такій потрібній суспільству освітянській праці.
Михайло ГАЙНИЧЕРУ також вручив Почесні грамоти обласної ради групі освітян області. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, впровадження інформаційно-комунікативних технологій в систему навчання та виховання молодого покоління були нагороджені дев’ятнадцять педагогів, керівників освітніх закладів та їх заступників.



01.09.2011 14:19

До відкриття нового загальноосвітнього закладу у с.Кам’яна.

До відкриття нового загальноосвітнього закладу у с.Кам’яна.
Перший день осені для педагогів та учнів села Кам’яна Сторожинецького району став подвійним святом. Адже у День Знань гостинно відчинила двері новозбудована школа. Для учнів обладнано згідно з сучасними вимогами 34 навчальні приміщення, гімнастичний та спортивний зали, танцювальну, художню та музичну студії, бібліотеку, їдальню, актовий зали тощо. В урочистій церемонії відкриття навчального закладу взяв участь заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ.



31.08.2011 13:57

Урочистості з нагоди посвяти першокурсників

Урочистості з нагоди посвяти першокурсників
Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ привітав студентів, професорсько-викладацький склад та співробітників Буковинського державного медичного університету та Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича нагоди початку нового навчального року. Виконувач обов’язків керівника крайової представницької влади високо оцінив вагомий внесок провідних вишів Чернівецької області у соціально-економічний, культурний та духовний розвиток територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.



29.08.2011 10:49

На крайових зборах керівників навчальних закладів

На крайових зборах керівників навчальних закладів
До початку навчального року заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь у крайових зборах керівників навчальних закладів області. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, впровадження сучасних методів навчання і виховання молодого покоління керівник представницької влади краю Валентин МАНІЛІЧ вручив Почесні грамоти обласної ради завідувачу Кадубовецького дошкільного навчального закладу Заставнівського району Валентині БОДНАРЮК, вчителю математики Молницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Герцаївського району Тетяні ГЕРМАН, вчителю біології гімназії м.Хотин Світлані ГРАБОВСЬКІЙ, вчителю українознавства Довгопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Путильського району Світлані ЗЮБАК, директору Новобросковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сторожинецького району Марії КОСМЕНКО, заступнику директора з виховної роботи Лукавецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вижницького району Ярославі ОСОВСЬКІЙ, директору середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с.Вороновиця Кельменецького району Ірені ПОЛЬСЬКІЙ, тренеру-викладачу Кіцманської дитячо-юнацької спортивної школи Вадиму РОМАЮКУ, завідувачу дошкільного навчального закладу «Веселка» №1 м.Сокиряни Лесі РУСНАК, вчителю біології Коровійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глибоцького району Юліані РЮХТІНІЙ, вчителю біології загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Рідківці Новоселицького району Тетяні ТУЛИК, завідувачу дошкільного навчального закладу «Веселка» №23 м.Чернівці Лесі ШИПІТКО, директору загальноосвітньої школи №37 І-ІІІ ступенів Садгірського району м.Чернівці Любові ОРОБЕЦЬ.



26.08.2011 14:22

У Молодії відкрито нову школу

У Молодії відкрито нову школу
День Незалежності для жителів села Молодія Глибоцького району запам’ятався ще одною знаменною подією. Того дня було відкрито нову двоповерхову красуню-школу, обладнану відповідно до сучасних вимог. Молодійська школа впродовж двадцяти років була об’єктом «довгобуду». Тож символічним подарунком для сільської громади стало введення в дію цього вкрай необхідного для громади села навчального закладу.



11.04.2011 08:47

На Буковині проходить всеукраїнське творче змагання викладачів історії

На Буковині проходить всеукраїнське творче змагання викладачів історії
Учасників третього туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2011» в номінації «Історія» під час урочистої церемонії відкриття від імені крайової представницької влади привітав заступник керуючого справами, начальник організаційного відділу виконавчого апарату Чернівецької обласної ради Іван КОВАЛЮК. У вітальному слові він зокрема зазначив, що буковинська історична школа має уславлені традиції, свої гучні імена та здобутки, тож цей факт має додати наснаги учасникам представницького загальнодержавного конкурсу, а також поважному журі та численним уболівальникам.



02.09.2010 18:34

Створено Буковинську Малу академію наук

Створено Буковинську Малу академію наук
Рішення про створення комунального обласного позашкільного навчального закладу «Буковинська Мала академія наук учнівської молоді» прийняла 39-та сесія Чернівецької обласної ради. Діяльність цього закладу буде спрямовано на підвищення якості навчально-виховного процесу у дослідницько-експериментальному напрямку, пошук, підтримку та залучення до наукових досліджень обдарованої учнівської молоді, створення належних умов для забезпечення подальшої творчої та дослідницької роботи юних науковців.
Навчанням у Буковинській Малій академії наук планується охопити близько тисячі вихованців, які займатимуться тут упродовж трьох років. На баланс новоствореного позашкільного навчального закладу буде передано приміщення по вул. Сторожинецькій, 62 обласного центру.
Розв’язання відповідних організаційних питань покладено на Головне управління освіти і науки обласної державної адміністрації.



24.03.2010 12:04

Микола ТОМЕНКО відвідав Чернівецьку область

Микола ТОМЕНКО відвідав Чернівецьку область
22 – 23 березня в Чернівецькій області перебував з робочим візитом заступник Голови Верховної Ради України Микола ТОМЕНКО.



15.10.2009 14:11

Про готовність загальноосвітніх навчальних закладів та дитячих дошкільних установ області до нового 2009-2010 навчального року йшлося у звіті Головного управлінні освіти і науки облдержадміністрації на 32-й сесії крайового парламенту.

Про готовність загальноосвітніх навчальних закладів та дитячих дошкільних установ області до нового 2009-2010 навчального року йшлося у звіті Головного управлінні освіти і науки облдержадміністрації на 32-й сесії крайового парламенту.
Про готовність загальноосвітніх навчальних закладів та дитячих дошкільних установ області до нового 2009-2010 навчального року йшлося у звіті Головного управлінні освіти і науки облдержадміністрації на 32-й сесії крайового парламенту. Попередньо це питання розглядалося на засіданні постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, спорту та молодіжної політики (голова комісії – Ольга КИНАЛЬ). Комісія, зокрема, розглянула колективне звернення групи батьків дітей дошкільного віку з села Вікно Заставнівського району, яке надійшло на ім’я голови обласної ради.



22.09.2009 12:30

Клішковецькі діти отримали новий навчально-виховний комплекс

Клішковецькі діти отримали новий навчально-виховний комплекс
Відкриття навчально-виховного комплексу для дітей від 2 до 6 років відбулось у Клішківцях Хотинського району



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua