Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України >  Лави ЗСУ поповнюють люди, котрі прибули на Буковину з інших регіонів

Прес-центр

Новини

29.03.2022 09:41

Лави ЗСУ поповнюють люди, котрі прибули на Буковину з інших регіонів |  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України

Тема новини: Назва теми

Лави Збройних сил продовжують поповнювати мужні люди, котрі прибули на Буковину з регіонів країни, де відбуваються активні бойові дії. Вони залишають в безпеці своїх рідних та вирушають для підкріплення на фронт разом із буковинськими військовослужбовцями.

Чернівецький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки розповідає про кількох наших мужніх героїв.

Зокрема про Олександра із Харківщини. Він, як і інші свідомі чоловіки, здатні боронити країну, став на облік в Чернівецькому терцентрі комплектування та був призваний на військову службу. Олександр має дві вищі освіти, працював маркетологом у фінансовій кампанії. Наразі доводиться застосувати навички медичного працівника. Зізнається - ніколи б не міг повірити, що прийде час рятувати життя військових та мирних жителів від бомбардувань та куль російської армії.

Інший наш мужній захисник - Володимир - працював в автомобільній сфері в Краматорську, допоки окупанти не знищили його дім та бізнес. Привіз сім’ю в Чернівецьку область, а сам пішов воювати. «Роблю, те що маю робити, бо це мій обов’язок, - каже чоловік, - Певен, мій півторарічний син, хоч і не сказав, та мабуть, подумав, що це краще, що я зараз можу зробити. Коли подорослішає – розповім йому, чому поїхав і що робив, аби для нього здобути перемогу».

Пліч-о-пліч з побратимами з Харківщини та Краматорська на війну вирушив буковинець Андрій. До широкомасштабної війни працював терапевтом в одній з районних лікарень. До територіального центру комплектування прийшов добровільно. За допомогою небайдужих та волонтерів, зібрав з собою чималий запас медикаментів та обладнання.

Шана кожному, хто сьогодні виконує священний обов’язок та захищає Батьківщину.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua