Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України >  Військово-повітряні сили України патрулюють небо над Буковиною

Прес-центр

Новини

25.02.2022 09:33

Військово-повітряні сили України патрулюють небо над Буковиною |  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України

Тема новини: Назва теми

У зв’язку з тим, що загроза в повітряному просторі, зокрема і над території нашого краю, військово-повітряні сили патрулюють небо над Буковиною. Про це під час брифінгу повідомив голова Чернівецької обласної адміністрації Сергій Осачук.

Крім того, він розповів, що Указ Президента про створення на базі держадміністрацій військових адміністрацій вже реалізовується на Буковині.

«З учорашнього дня у нас функціонують військові адміністрації: Чернівецька обласна військова адміністрація, а також Чернівецька, Вижницька та Дністровська районні військові адміністрації. Тобто, на базі всіх трьох районних адміністрацій створені військові адміністрації. В межах кожного району може виникнути потреба організувати оперативно заходи, а рішення та повноваження про провадження таких заходів приймають тепер керівники району тероборони – голови районних військових адміністрацій. Аби убезпечити мешканців Чернівецької області від будь-яких проявів агресії з боку ворога», - повідомив Сергій Осачук під час брифінгу.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua