Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Михайло Павлюк та депутати Чернівецької обласної ради долучилися до акції "Здай кров - захисти країну"

Прес-центр

Новини

24.02.2022 17:25

Михайло Павлюк та депутати Чернівецької обласної ради долучилися до акції "Здай кров - захисти країну" |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк, а також депутати Сергій Добржанський та Юлія Грицку-Андрієш долучилися до акції Чернівецького обласного центру служби крові «Здай кров – захисти країну».

Сьогодні Україна переживає черговий акт агресії з боку Російської Федерації. І в разі подальшої ескалації російсько-української війни центрам крові знадобляться запаси матеріалів, аби рятувати життя людей.

Як зазначає депутатка обласної ради, генеральна директорка Чернівецького обласного центру служби крові Анжеліка Каланча, акцію розпочали 10 днів тому. Наразі медики працюють у штатному режимі. Лікарка закликає тих, хто хоче здати кров, утриматися від вживання алкоголю, солодкої та жирної їжі, крім того, не варто йти до медиків натщесерце.

У зв’язку з цим представники Чернівецької обласної ради здали кров та закликають усіх небайдужих буковинців долучитися до акції. Можливо саме ви в такий спосіб врятуєте людське життя.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua