Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Представники обласної ради взяли участь в обговоренні інтегрованого управління кордонами

Прес-центр

Новини

28.01.2022 11:11

Представники обласної ради взяли участь в обговоренні інтегрованого управління кордонами |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Чернівецька обласна рада долучилася до публічної дискусії на тему: «Інтегроване управління кордонами, як інструмент для вирішення проблем кордону у Чернівецькій області». Захід відбувся у приміщенні комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді».

Учасники зібрання обговорили потенціал Чернівецької області для розв'язання проблем на рівні регіону та місцевих громад. Також під час дискусії говорили про концепцію інтегрованого управління кордонами, яку на рівні держави запроваджують уже протягом 12 років.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua