Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  Візит освітян до Румунії

Прес-центр

Новини

14.09.2021 14:26

Візит освітян до Румунії  |  Освіта

Тема новини: Назва теми

В рамках проєкту «Спеціальна освіта в транскордонному регіоні Сучава-Чернівці: сучасна, інклюзивна та адекватна ринку праці» 7-10 вересня відбувся робочий візит тридцяти педагогів комунального закладу «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр «Родина» до Румунії.

Делегація відвідала румунські школи, які брали участь в Проєкті, а саме: Шкільний центр інклюзивної освіти в м. Сучава, Шкільний центр інклюзивної освіти ім. Св. Андрія в м. Ґурагумора та Професійну спеціальну школу в м. Кимпулунг-Молдовенеск. Тут відбулася презентація майстерень, кабінетів полісенсорної стимуляції, лабораторій, оснащених та модернізованих коштом проєкту й обговорення робочих питань.

Педагоги «Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру «Родина» будуть впроваджувати отриманий досвід, зокрема використовуючи обладнання, що було придбане для закладу в рамках проєкту на кошти Євросоюзу.

  • Джерело: «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр «Родина»

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua