Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  Оновлено освітній простір Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області

Прес-центр

Новини

06.09.2021 09:38

Оновлено освітній простір Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Оновлено освітній простір Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області

«Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області створює комфортне освітнє середовище для практики інноваційних форматів і технологій підвищення кваліфікації фахівців закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Прикладна спрямованість діяльності, постійний науковий супровід підвищення кваліфікації вчителів не можуть бути відірваними від сучасного простору. Сьогодні інститут демонструє освітній простір, у якому поєднано два важливих компоненти: STEM-освіту та медіаграмотність. Саме приклад такої навчальної аудиторії має стати успішним поштовхом до модернізації та осучаснення навчального корпусу в інституті. Адже поширювати інноваційні технології, розвивати вчителя й робити його конкурентоспроможним на ринку освітніх послуг – це основна наша функція та мета в сучасному середовищі», – зазначив директор освітньої установи Григорій Білянін.

Звісно, модернізація освітнього середовища – це результат успішної співпраці з міжнародними проєктами, зокрема, «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», координатором якого є Наталія Куриш, заступниця директора з науково-навчальної роботи ІППОЧО. Заступниця відзначила, що інститут – це освітній осередок, який культивує інфомедійну грамотність слухачів курсів підвищення кваліфікації. Завдяки цьому проєкту впродовж 2020-2021 рр. науково-педагогічні працівники змогли подолати всі виклики та перетворити їх на нові можливості й досягнення!

Аудиторія стане своєрідним майданчиком кафедри методики викладання природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, який займе ключове місце у формуванні професійних компетентностей педагогів нашого краю.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua