Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  Всеукраїнський освітянський конкурс «Учитель року»

Прес-центр

Новини

23.02.2021 16:23

Всеукраїнський освітянський конкурс «Учитель року»  |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Урочистий захід присвячений проведенню другого, регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» відбувся сьогодні, 23 лютого. 

Переможців першого туру у номінаціях : «Керівник закладу освіти», «Українська мова та література», «Математика», Трудове навчання» - визначено. 

Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк долучився до нагородження найкращих за ІІ місце ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» : Наталії Сіногач - директора Хотинської ЗОШ I-III ступенів №1 Хотинської міської ради, Руслани Шпинтюк - учителя української мови і літератури Вижницького ЗЗСО I-III ступенів імені Юрія Федьковича Вижницької міської ради, Яни Гуцуляк - учителя математики Комарівського НВК Кельменецької територіальної громади та Христини Бешлеу - учителя трудового навчання (технологій) Маршинецького НВК Новоселицької міської ради. 

«Направду надзвичайно важливий захід-конкурс, який вже є 26 по ліку. Без вчителя та вшанування його праці немислимий сьогодні розвиток України. Надзвичайно велика вдячність вам, дорогі вчителі, за турботу про молоде покоління українців та знання, які ви їм даруєте. 
В цей нелегкий час та в цих нелегких умовах, варто зазначити, що конкурс проходив онлайн. І через це, продемонструвати себе можливо було не так яскраво, але тим не менш, Ви змогли точно показати ту любов до освіти та навчання, повагу до творців-державників у 30-ту річницю незалежності України, які роблять багато для того аби наша держава розвивалась, повагу до письменницького чи наукового середовища. Впевнений, що ви змогли показати, як потрібно вчитися і як треба працювати. Хочу запевнити, що депутатський корпус спільно з виконавчою владою, територіальними громадами, керівниками установ вищої та середньої освіти, педагогами працює і буде працювати задля втілення усіх умов та завдань, які потрібні для сьогоднішньої педагогічної праці» - звернувся з вітальним словом до усіх присутніх Михайло Павлюк.

Всеукраїнський освітянський конкурс «Учитель року»  проводиться вже 26 рік поспіль.  Цьогоріч Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2021» проводиться у 4 номінаціях, у якому взяли участь 27 переможців першого зонального туру.

Довідково, кошти на стимулювання педагогічної праці педагогів передбачено Регіональною обласною програмою «Вчитель» на 2013-2022 роки.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua