Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Герої не вмирають >  Відкриття фотовиставки «Революція гідності в Києві та Чернівцях»

Прес-центр

Новини

19.02.2021 15:40

Відкриття фотовиставки «Революція гідності в Києві та Чернівцях» |  Герої не вмирають

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 19 лютого, у приміщенні Чернівецької обласної ради було відкрито фотовиставку «Революція гідності в Києві та Чернівцях», організаторами якої стали громадськість, волонтери та безпосередні учасники революційних подій.

Участь у заході взяли перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор, заступник голови обласної ради Михайло Павлюк та депутати місцевих рад. Перед відкриттям фотовиставки духовенство Буковини відслужило панахиду за героями Небесної Сотні та воїнами, які віддали своє життя за Україну. 

Учасники заходу оглянули світлини на яких відображені події кривавого Майдану 2013-2014 рр. 

«Свобода раба вимірюється довжиною його ланцюга. Сьогодні ми згадуємо подвиг тих, хто не погодився з таким твердженням. Найважливіше - це свобода і цього ланцюга взагалі бути не повинно», - звернувся до присутніх Микола Гуйтор. 

Михайло Павлюк подякував усім присутнім та запросив долучитись до запланованих заходів приурочених Дню Героїв Небесної Сотні. «В цей день нас об‘єднує пам‘ять. Пам‘ять про Героїв Небесної Сотні та інших, хто після них поповнив легіони українських військових формувань, які і сьогодні захищають Україну від російського агресора. Це співгромадяни, які прагнули своїм подвигом вберегти та захистити нашу державу. Нас об‘єднує велика українська національна ідея - свободи та європейського вибору української держави».

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua