Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко з нагоди величного свята Дня Соборності України нагородив цінним подарунком годинником та Почесною грамотою військовиків - буковинців

Прес-центр

Новини

22.01.2021 14:30

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко з нагоди величного свята Дня Соборності України нагородив цінним подарунком годинником та Почесною грамотою військовиків - буковинців |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

За особисту мужність та звитягу, взірцеве виконання військового обов’язку під час виконання бойових завдань в рамках проведення ООС на Сході України цінним подарунком та Почесною грамотою Чернівецької обласної ради з нагоди величного свята Дня Соборності України було нагороджено військовиків - буковинців: солдата Віталія Макаренка, солдата Дмитра Корнія та старшого сержанта Олега Істратія.

Про досвід збереження культурної спадщини Буковини та про окремі історичні події йшлося на зустрічі, яка відбулась між головою обласної ради Олексієм Бойко та учасниками бойових дій на Сході України.

«Особливість історії Буковини полягає в тому, що усі етноси, які її населяли були активними учасниками історичного процесу. Приємно, що ця традиція зберігається і донині. Переконаний, що буковинці усіх етносів і надалі слугуватимуть причиною гордості для інших» - наголосив голова Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua