Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Робочі зустрічі >  Зустріч Миколи Гуйтора з президентом торгово-промислової палати Василем Ляховичем.

Прес-центр

Новини

15.01.2021 15:15

Зустріч Миколи Гуйтора з президентом торгово-промислової палати Василем Ляховичем. |  Робочі зустрічі

Тема новини: Назва теми

15 січня відбулась зустріч першого заступника голови Чернівецької обласної ради Миколи Гуйтора з президентом торгово-промислової палати Василем Ляховичем.

У ході зустрічі посадовець поцікавився усіма напрямками роботи організації та статистикою діяльності торгово-промислової палати за минулі роки. Також сторони обговорили можливості експорту української продукції до країн Європи. Окрім того, Василь Ляхович розповів про те, що європейський бізнес зацікавлений у налагодженні імпортних зв’язків з українською стороною.

Сьогодні торгово-промислова палата залишається найбільш важливою, дієвою, регіонально розгалуженою громадською організацією в Україні та з мережею партнерств за кордоном, яка створює умови для підвищення конкурентоспроможності бізнесу. В даний час дбати про перспективи розвитку - це передусім шукати нові ринки збуту.

У вирішенні цих проблем палата використовує  наявну у них базу даних та пропозицій. Окрім того залучаються можливості Центру підтримки експорту при ТПП України, Ради експортерів та імпортерів при МЗС України, міністерства економіки України, представництва ТПП України за кордоном.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua