Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність >  Зустріч Олексія Бойка та засновниці благочинного всеукраїнського проєкту "Місто Добра" Марти Левченко

Прес-центр

Новини

13.01.2021 10:38

Зустріч Олексія Бойка та засновниці благочинного всеукраїнського проєкту "Місто Добра" Марти Левченко |  Благодійність

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 13 січня, відбулась зустріч голови обласної ради Олексія Бойка та засновниці благочинного всеукраїнського проєкту «Місто Добра» Марти Левченко.
Зустріч було присвячено створенню громадської ради при голові обласної ради з питань захисту дітей Чернівецької області.

Добрі вчинки та допомога ближнім - це основа нашої соціальної взаємодії. Особливо, якщо допомоги потребують люди, яким немає звідки її очікувати, які сам на сам зі своєю складною ситуацією.

«Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проєкт, великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї. Пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, доки не стануть вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві.

Звісно, що залишитися осторонь потреб центру Олексій Бойко не міг, тому відгукнувся на прохання головної натхненниці "Міста Добра" та презентував принтер.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua