Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підвів підсумки роботи депутатського корпусу VII скликання

Прес-центр

Новини

03.12.2020 16:19

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян підвів підсумки роботи депутатського корпусу VII скликання |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

 Напередодні Дня місцевого самоврядування та перед завершенням каденції VII скликання Чернівецької обласної ради депутати зібралися для того, щоб підвести підсумки проведеної роботи.

"Щиро дякую кожному депутату особисто, кожній фракції за 5 років плідної, ефективної роботи!" - звернувся до присутніх голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Іван Мунтян зауважив, що попри усі труднощі та перепони, які випали впродовж цієї каденції, депутатський корпус, колегія, виконавчий апарат крайового парламенту з честю та гідністю виконували свої непрості обов’язки.

"У постійній, тісній співпраці з обласною державною адміністрацією, територіальними підрозділами центральної виконавчої влади, силовими структурами та правоохоронними органами, депутатським загалом та громадським активом територіальних громад області ми спромоглися забезпечити стабільну життєдіяльність Буковинського краю".

"Нехай в подальшому слугують нам орієнтиром слова Михайла Грушевського, який наголошував: "Практична політика не забава..., вона ставить своїм завданням служити живому життю народу, здобуваючи йому нові підвалини для розвою його матеріальних і духовних сил, для поступу на дорозі добробуту, сили, щастя" - сказав на завершення свого виступу керівник крайового парламенту.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua