Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Колегія обласної ради >  На засіданні колегії обласної ради

Прес-центр

Новини

02.12.2020 15:34

На засіданні колегії обласної ради |  Колегія обласної ради

Тема новини: Назва теми

Напередодні чергової сесії обласної ради під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось засідання колегії Чернівецької обласної ради за участю голови ОДА Сергія Осачука, членів колегії, керівників окремих структурних підрозділів обласної державної адміністрації та виконавчого апарату обласної ради.

Розпочинаючи засідання, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, передусім, висловив слова вдячності усім лікарям Буковини за їхню самовіддану працю та жертовність. Особливо тим, хто протягом цього складного року на першій лінії фронту боротьби з COVID-19. «Можливо, ще на початку року ми не усвідомлювали реальний рівень загрози та наслідки пандемії. Допускали легковажне ставлення. Проте, кожен, хто зіштовхнувся із цією хворобою, підтвердить, що це, на жаль, – наша дійсність, на яку ми зобов’язані зважати» – зауважив Іван Мунтян. «Мене також не оминула ця хвороба, яка пройшла не в легкій формі. Вкотре усвідомив, що лікарі – це наш скарб, наше багатство. А підтримка медичної галузі краю повинна залишитися пріоритетним напрямком діяльності обласної ради, саме так, як це було протягом останніх п’яти років. Чернівецька обласна рада VII скликання, яку я маю честь очолювати, неабияку увагу приділяла саме розвитку медицини на Буковині – це і виділення коштів на реконструкцію та ремонт окремих відділень, закупівля дороговартісного обладнання та медикаментів».

Керівник крайового парламенту висловив слова вдячності також і виконавчій гілці влади краю, усій команді, якій довелося пройти не просте випробування. Зауважив, що попереду ще більше роботи. І нам спільно необхідно забезпечити належне функціонування медичних закладів Буковини.

Відтак, перейшли до розгляду проєкту порядку денного сесії, адже є низка важливих питань, які повинні бути розглянутими для забезпечення життєдіяльності області.

Пленарне засідання позачергової сесії крайового парламенту відбудеться 03 грудня 2020 року об 11:00.

Фотосесія

  • Джерело: пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua