Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  На 37-ій сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

25.02.2020 17:57

На 37-ій сесії Чернівецької обласної ради |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 25 лютого 2019 року відбулось пленарне засідання 37-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання.

Сьогоднішне пленарне засідання позачергової сесії скликано за пропозицією обласної державної адміністрації з розгляду питання «Про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік» у зв’язку із необхідністю забезпечення співфінансування об’єктів, які попередньо погоджені Міністерством розвитку громад та територій України.

Проголосувавши за відповідні зміни, народні обранці надали можливість своєчасно розпочати фінансування об’єктів, спрямувавши кошти на забезпечення найбільш необхідних видатків обласних установ, в тому числі на продовження будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фінансування робіт на дорогах області, забезпечивши при цьому можливість своєчасного проведення тендерних процедур, тощо.

Також народні обранці спрямували вільні залишки коштів на превентивні заходи щодо боротьби з коронавірусом. Кошти виділили на придбання спецзасобів захисту для обласних комунальних медичних установ, де потенційно зможуть проходити лікування люди з підозрою на коронавірус. Сума в 500 тисяч гривень на дві лікарні ˗ обласна клінічна лікарня та обласна дитяча лікарня.

Додатково, було прийнято рішення про перейменування окремих закладів освіти області (зокрема, Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету, комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв імені С.Воробкевича та інші).

Депутати обласної ради розглянули низку інших важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua