Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Герої не вмирають! >  З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Прес-центр

Новини

20.02.2020 16:01

З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні |  Герої не вмирають!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 20 лютого 2020 року, в області відбулись заходи з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Так, о десятій годині ранку на Центральному кладовищі Чернівців за участі ієрархів єпархій ПЦУ та УГКЦ, рідних та близьких загиблих Героїв Небесної Сотні, учасників Помаранчевої Революції та Революції Гідності, представників громадськості краю, керівників обласної та міської влади відбулась панахида та урочиста церемонія покладання квітів до могил Героїв Небесної Сотні Василя Аксеніна та Олександра Щербанюка, загиблих учасників АТО та ООС.

Згодом у приміщенні Чернівецької обласної ради та облдержадміністрації за ініціативою громадської фундації «Буковинська народна комендатура» відбулось урочисте відкриття виставки світлин про події на Майдані Незалежності столиці України та Чернівецькому євромайдані під час Революції Гідності.

У залі засідань ОДА керівники крайової та Чернівецької міської  представницької влади, очільник виконавчої влади області Сергій Осачук вручили почесні відзнаки обласної ради, облдержадміністрації та Чернівецької міської ради учасникам вікопомних подій Революції Гідності.

У церемонії вшанування народних Героїв України взяли участь та виступили  перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька та заступник керівника крайового парламенту Віталій Мельничук. Вони високо оцінили жертовний подвиг Героїв Небесної Сотні та Революції Гідності, а також закликали присутніх докласти усіх зусиль для того, щоби зберегти та захистити від ворожих зазіхань державну незалежність, соборність та неподільність Української держави.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua