Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Чернівецькому державному комерційному технікуму – 55!

Прес-центр

Новини

29.11.2019 18:43

Чернівецькому державному комерційному технікуму – 55! |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук тепло привітав колектив Чернівецького державного комерційного технікуму з нагоди 55-річчя цього навчального закладу. На урочистості, які відбулись з цього приводу у палаці «Академічний», завітали випускники технікуму різних років, представники низки підприємств, установ та організацій міста та області, очільники освітньої галузі краю та обласного центру.

        Посадовець відзначив важливу роль ЧДКТ у справі підготовки висококваліфікованих фахівців для територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області. Він подякував викладацькому та студентському загалу області за дієву участь у наданні допомоги українському війську, яке захищає рідну землю від ворожої навали на Сході України.

Віталій Мельничук побажав викладачам, студентам та ветеранам Чернівецького державного комерційного технікуму міцного здоров’я, щастя, цілющої Божої ласки, усіх земних гараздів, порозуміння та злагоди, плідної творчої праці на рідній землі.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua