Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  На знак вшанування ветеранів буковинського футболу

Прес-центр

Новини

09.11.2019 10:16

На знак вшанування ветеранів буковинського футболу |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На запрошення Федерації футболу Чернівецької області керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив з вітальним словом на урочистій церемонії нагородження лауреатів цьогорічного футбольного сезону, що відбулася 8 листопада в палаці культури БДМУ «Академічний. Він дав високу оцінку зусиллям з боку спортивної громадськості краю, організаторів та фахівців розвитку масових ігрових видів спорту на теренах Чернівецької області, серед яких найпопулярнішим та наймасовішим є футбол.

«Серед депутатів та посадових осіб органів місцевого самоврядування Чернівецької області є чимало любителів, а іноді й справжніх віртуозів шкіряного м’яча. Захоплення футболом дає можливість моїм колегам налагоджувати спортивні контакти як на теренах нашого краю, так і на міжрегіональному та міжнародному рівнях. Зокрема, футбол ось уже два десятиліття допомагає нам зміцнювати партнерські взаємини з нашими німецькими, румунськими та французькими друзями в рамках міжнародного проекту «Чотири регіони для Європи», - наголосив у своєму вітальному слові Іван Мунтян.

        Зі словами особливої вдячності та шани він звернувся до присутніх у залі ветеранів буковинського футболу, які досьогодні не втрачають притаманного їм спортивного вишколу та бойового настрою. «Ми пам’ятаємо та цінуємо вашу віртуозну гру, вщерть заповнені стадіони, невимовну радість та позитивну енергію, яку ви дарували десяткам тисяч своїх палких прихильників. Пройшли роки, змінився хід життя цілих країн й народів, але ви досі є для нас взірцем спортивної звитяги, мужності, майстерності та відданості улюбленій справі!», - наголосив керівник крайової представницької влади.

        Іван Мунтян з приємністю вручив почесні відзнаки Чернівецької обласної ради дворазовим чемпіонам України з футболу серед ветеранів Олегу Голобуцькому, Миколі Ковалю, Валерію Сарафінчану, Віталію Соболевському, Мірчі Радулу.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua