Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Щодо нагальних проблем формування територій громад

Прес-центр

Новини

25.10.2019 17:42

Щодо нагальних проблем формування територій громад  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь та виступив на засіданні регіональної платформи розвитку місцевого самоврядування у Чернівецькій області, яке відбулось у Чернівцях під егідою Чернівецького регіонального відділення Асоціації міст України за участі представників USAID.

Звертаючись до присутніх, він зазначив, що під час розмови з Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком поінформував його, що Чернівецька обласна рада затвердила  минулого року перспективний план формування територій громад області без «білих плям», але Кабінет Міністрів України затвердив цей план в іншій редакції.

Іван Мунтян висловив стурбованість щодо спроб з боку окремих органів центральної влади ініціювати процес усунення обласних рад від участі у підготовці та затвердженні перспективних планів формування територій, тоді як сме обласні ради завжди були і є площадкою для обговорення, вивчення, узагальнення та погодження усіх наявних пропозицій, які надходять від громад.

Зокрема, на пленарних засіданнях сесій Чернівецької обласної ради та відповідної міжфракційної комісії керівники територіальних громад, громадські активісти вносять чимало раціональних пропозицій та зауважень. «Ми повинні детально розглядати проблемні питання, які є на місцях, і спільно з місцевими народними обранцями напрацьовувати повноцінний перспективний план», - наголосив Іван Мунтян. Він закликав громадський актив тих населених пунктів, які ще не визначилися з вибором шляхів об’єднання, пришвидшити процес прийняття відповідних рішень, адже в іншому випадку вони будуть позбавлені можливості визначатися самостійно.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua