Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо на Буковині! >  Під час робочого візиту на Буковину Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука

Прес-центр

Новини

24.10.2019 19:02

Під час робочого візиту на Буковину Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука |  Вітаємо на Буковині!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 24 жовтня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян від імені представницької влади краю, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто привітати з нагоди першого візиту на багатомовну Буковинську землю Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.  Він зауважив, що перша робоча поїздка керівника державної виконавчої влади регіонами Західної України розпочалась саме з Буковини, яку в Європі та світі часто називають «українською Швейцарією» або «Україною в мініатюрі», де в думках та настроях наших людей, немов у дзеркалі, відбиваються усі позитиви та негативні моменти сьогодення.

Іван Мунтян зауважв, що новому складу Уряду України дісталося чимало проблемних питань, так би мовити,  «у спадок» від попередньої влади. Він наголосив, що ми представницька влада Буковинського краю завжди готова підставити плече та зробити все можливе задля покращення добробуту людей.

 Серед стратегічних питань, які неодмінно потребують участі Уряду України, голова Чернівецької обласної ради виокремив розбудову транспортної інфраструктури, відкриття міжнародних пунктів пропуску, а також відновлення доріг, зокрема у гірському, Путильському районі області. «Хай там як, та без нормальних доріг, мостів та пунктів пропуску успішний розвиток, зокрема гірських, територій нашої області фактично неможливий», - підкреслив Іван Мунтян.

На добру згадку про перший візит до Чернівецької області керівник крайової представницької влади вручив Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку пам’ятний сувенір – дерев’яний таріль, вирізьблений з бука місцевими умільцями із зображенням гербів області та усіх районів Чернівеччини.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua