Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  З нагоди ювілею уславленого медичного вишу

Прес-центр

Новини

19.10.2019 10:03

З нагоди ювілею уславленого медичного вишу |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто керівник крайової представницької влади Іван Мунтян привітав викладацький колектив, студентів, а також десятки тисяч колишніх співробітників та випускників БДМУ, з нагоди визначного ювілею – 75-річчя Буковинського державного медичного університету.

Він відзначив, що уславлений колектив закладу за правом був, є і завжди буде справжньої гордістю буковинської громади, візитною карткою Чернівеччини на теренах України, Європи та світу.

«Без перебільшення, сьогодні на шести факультетах та сорока дев’яти кафедрах БДМУ створюється національна медицина завтрашнього дня» - наголосив голова Чернівецької обласної ради.

З особливим відчуттям вдячності та шани керівник крайової представницької влади привітав ветеранів Буковинського державного медичного університету, які і кілька десятиліть тому, і сьогодні з любов’ю передають свій безцінний життєвий та професійний досвід молодій генерації медиків – українських та іноземних.

«Низький уклін та щира повага тим випускникам і співробітникам, які у непростий для нашої Батьківщини час стали на жертовний захист Української держави та порятунок життя і здоров’я оборонців нашої землі в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України та мирних жителів тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей», - наголосив Іван Мунтян.

       Посадовець з приємністю нагородив Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» ректора БДМУ Тараса Миколайовича Бойчука, старшого лаборанта кафедри патологічної анатомії Світлану Дмитрівну Тащук та проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Васильовича Геруша.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua