Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди Дня Захисника України

Прес-центр

Новини

15.10.2019 09:44

З нагоди Дня Захисника України |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян звернувся до жителів Чернівецької області з нагоди Дня захисника України. «Цієї золотосяйної пори ми вшановуємо життєвий подвиг та бойову звитягу справжніх носіїв українського національного духу – лицарів Запорізького козацького війська, учасників національно-визвольних змагань українського народу, січових стрільців, ветеранів Другої світової війни, вояків Української Повстанської Армії. Героїв Небесної Сотні, ветеранів Антитерористичної операції та учасників Операції Обєднаних Сил на Сході України», - говориться у зверненні керівника крайової влади.

Звертаючись до учасників урочистих зборів з нагоди Дня захисника України, посадовець щиросердно подякував всім, хто виборював та відстоює нині суверенітет і територіальну цілісність України. «Ми зобов’язані завжди пам’ятати, що за кожного з нас стоять чисті серцем та незламні духом», -підсумував своє вітальне слово Іван Мунтян.

Очільник крайового парламенту вручив почесні відзнаки обласної представницької влади захисникам Вітчизни та побажав лицарям українського народу, родинам загиблих воїнів міцного здоров’я, цілющих Господніх благословінь, усіх земних гараздів, радощів та щедрот, довгих років достойного життя та щоденної плідної праці на благо людей.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua