Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.03.2019 10:24
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області


    Конкурс складається з трьох лотів: Лот № 1 № Назва об’єкта, площа Адреса 1. частина приміщення першого поверху будівлі площею 8,6 кв.м. вул. Головна, 29 в м. Чернівцях 2. приміщення будівлі літ Г площею 29,4 кв.м. вул. Півд-Кільцева, 1-а в м. Чернівцях Лот № 2 № Назва об’єкта, площа Адреса 1. приміщення прохідної літ В площею 8,1 кв.м. пров. Текстильників, 1 в м. Чернівцях 2. приміщення складу літ Г площею 207 кв.м. 3. приміщення складу літ Д площею 13 кв.м. 4. приміщення бойлерної літ І площею 190,6 кв.м. 5. приміщення будівлі літ Ж площею 129 кв.м. Лот №3 № Назва об’єкта, площа Адреса 1. приміщення будівлі літ А площею 636,2 кв.м. вул. Лермонтова, 6, в м. Чернівцях 2. частина цокольного приміщення будівлі пло-щею 93,7 кв.м. вул. Братів Руснаків, 11 в м. Чернівцях Термін виконання робіт з оцінки - не більше 10 календарних днів. Перелік документів, які необхідно подати: заяву на участь у конкурсі, копію установчого документа претендента; копію сертифіката суб’єкта оціночної ді-яльності, виданого претенденту Фондом державного майна України (у разі по-дання документів вперше); копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; пи-сьмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до про-ведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; інформацію про претендента, в якій зазначається досвід проведення незалежної оцінки подібного майна; конкурсну пропозицію, що подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості робіт, а також терміну їх виконання. Документи подаються за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського,1 каб. 304. Останній день прийому документів на участь у конкурсі – 05.04.2019 до 16.00 год. Телефон для довідок: 52-39-27.

22.03.2019 10:13
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області


    Конкурс складається з одного лоту: Лот № 1 № Назва об’єкта Адреса 1. Майновий комплекс Чернівецького облас-ного комунального підприємства ʺБальнео-логіч¬ний санаторій ʺБрусницяʺ Чернівецька область, Кіцманський район, село Брусниця Термін виконання робіт з оцінки - не більше 20 календарних днів. Перелік документів, які необхідно подати: заяву на участь у конкурсі, копію установчого документа претендента; копію сертифіката суб’єкта оціночної ді-яльності, виданого претенденту Фондом державного майна України (у разі по-дання документів вперше); копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; пи-сьмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до про-ведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; інформацію про претендента, в якій зазначається досвід проведення незалежної оцінки подібного майна; конкурсну пропозицію, що подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості робіт, а також терміну їх виконання. Документи подаються за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського,1 каб. 304. Останній день прийому документів на участь у конкурсі – 05.04.2019 до 16.00 год. Телефон для довідок: 52-39-27.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Бюджет >  Внесено зміни до обласного бюджету на 2019 рік

Прес-центр

Новини

29.03.2019 14:45

Внесено зміни до обласного бюджету на 2019 рік |  Бюджет

Тема новини: Назва теми

Зміни до обласного бюджету на 2019 внесено на пленарному засіданні 30-ї сесії обласної ради. Так, дохідну частину загального фонду збільшено в цілому на понад 12 млн. грн., водночас, дохідну частину спеціального фонду обласного бюджету збільшено на понад 5 млн. грн. Розподілено також майже 285 млн. грн. вільного залишку бюджетних коштів. Обсяг коштів, що передаються із загального фонду бюджету до спеціального фонду збільшено на понад 95 млн. грн. Видаткову частину обласного бюджету збільшено в цілому на понад 302 млн. грн.

Цим же рішенням депутати обласної ради збільшили обсяг бюджетних асигнувань, передбачених для освітньої галузі, на загальну суму понад 16 млн. грн. Так, за рахунок розподілу залишку коштів загального фонду обласного бюджету передбачено кошти для проведення капітальних ремонтів навчальних корпусів, придбання кухонного обладнання у спецшколах-інтернатах, проведення капітального ремонту покрівлі Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини», проведення капітального ремонту внутрішніх приміщень навчальних корпусів №1 та №2 і придбання обладнання та меблів педагогічному коледжу Чернівецького університету ім. Ю. Федьковича, а також для виконання заходів низки профільних програм.

Обсяг асигнувань на галузь охорони здоров’я збільшено на загальну суму понад 38 млн. грн. За рахунок розподілу залишку коштів медичної субвенції фінансування, зокрема, буде надано обласним комунальним установам медичного профілю для придбання реактивів, медичних препаратів, продуктів харчування. За рахунок вільних залишків коштів обласного бюджету обласному клінічному онкологічному диспансеру спрямовано кошти для придбання апаратів штучної вентиляції легень, обласному медичному діагностичному центру – для придбання ультразвукової діагностичної системи експертного класу, обласній клінічній лікарні – для придбання електрокардіографів, спірографу, ендовідеоскопічного комплексу, обласному клінічному кардіологічному центру – для придбання ультразвукової портативної системи та системи моніторингу пацієнтів, обласному бюро судово-медичної експертизи – для проведення капітального ремонту, обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – для співфінансування створення єдиної диспетчерської служби екстреної медичної допомоги.

Також з метою підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих категорій населення збільшено бюджетне фінансування Буковинському центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Особлива дитина», Черешському психоневрологічному будинку-інтернату та Чернівецькому геріатричному пансіонату.


  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua