Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Задля вирішення проблемних питань територіальних громад

Прес-центр

Новини

01.03.2019 15:25

Задля вирішення проблемних питань територіальних громад |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Робочу поїздку до Чудейської сільської об’єднаної територіальної громади Сторожинецького району здійснив голова чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 1 березня. Зокрема, посадовець спільно із в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької об’єднаної територіальної громади Олександром Пуршагою та головою Чудейської ОТГ Анатолієм Піцулом обговорив перспективи проведення капітального року ділянки дороги «Верхні Петрівці-Нова Красношора» та продовження робіт з реконструкції Іжівської ЗОШ І-ІІ ступенів, які було розпочато минулого року.

Відзначено, що наразі всю документацію на проведення ремонтних робіт на вказаній ділянці дороги було передано зі Служби автомобільних доріг Чернівецької області до Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької облдержадміністрації, який уже незабаром проведе необхідне коригування та оголосить тендер. У свою чергу проект з реконструкції Іжівської ЗОШ І-ІІ ступенів було включено до переліку проектів, що можуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з боку Чудейської ОТГ.

«Питання ремонту цієї ділянки дороги, що фактично сполучає села Їжівці та Чудей, не нове: декілька разів місцеві жителі навіть перекривали рух автотранспорту, аби привернути увагу влади, й здавалося, що питання зрушилося з мертвої точки: було проведено тендер на здійснення ремонту, який на жаль, виграв недобросовісний підрядник. Тоді навіть довелося звертатися до суду, аби повернути змарновані підрядником кошти. Добудова ще одного корпусу Їжівської школи також давно на часі. Про це свідчить і рівень народжуваності у селі, відомому в краї своїми багатодітними сім’ями, і власне наповнюваність класів місцевої школи», – відзначив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua