Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.01.2019 15:47
До уваги жителів Чернівецької області


    Розпочалося громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво енергоблоків №3,4 Хмельницької АЕС», який можна завантажити за наступним посиланням: http://eia.menr.gov.ua/places/view/2231. Текст оголошення про початок громадського обговорення зазначеного звіту розміщено нижче.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  Іван Мунтян привітав афганців Буковини з 30-ю річницею виведення військ з Республіки Афганістан

Прес-центр

Новини

15.02.2019 14:36

Іван Мунтян привітав афганців Буковини з 30-ю річницею виведення військ з Республіки Афганістан |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

Пам’ятні та урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан відбулися у столиці Буковини сьогодні, 15 лютого. Так, світлу пам’ять про буковинців, які загинули під час Афганської війни, разом з представниками влади, духовенства та громади вшанував голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, поклавши квіти до меморіалу полеглим воїнам-афганцям, що на Проспекті незалежності обласного центру.

«Тридцять років тому закінчилася жахлива війна, яка забрала тисячі життів та скалічила десятки тисяч людських доль. У цей день ми сумуємо та радіємо одночасно. Адже завершення кровопролиття – це завжди велика радість, водночас, наслідки Афганської війни є дуже сумними… Саме тому ми повинні зробити правильні висновки з тих здавалося б віддалених у часі подій, які навічно закарбувалися у серцях та пам’яті усіх воїнів-афганців. Також хотів би уклінно подякувати усім воїнам-афганцям, які з перших днів російської військової агресії на Сході нашої держави підставили своє плече допомоги нинішньому поколінню захисників Батьківщини, ставши на захист незалежності і територіальної цілісності України», – наголосив керівник представницької влади краю, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Відтак, Іван Мунтян нагородив Почесними відзнаками Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а також Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради достойників з числа активу Чернівецької обласної, міської та районних організацій Української спілки ветеранів Афганістану.

«Незважаючи на те, що нині довкола Афганської війни тривають жваві дискусії, ми завжди повинні пам’ятати про те, що сини українського народу з гідністю виконали свій військовий обов’язок ціною власного здоров’я та життя, а зі здобуттям Україною незалежності – розбудовували нашу молоду державу. Тож хочу запевнити усіх присутніх, що обласна рада і надалі буде всебічно підтримувати воїнів-афганців та сприяти у забезпеченні їх законних прав», – зазначив посадовець, вітаючи буковинських афганців з 30-ю річницею виведення військ з Республіки Афганістан.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua