Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Обласна рада і надалі сприятиме подальшому розвитку міжконфесійного діалогу на Буковині

Прес-центр

Новини

17.01.2019 15:31

Іван Мунтян: Обласна рада і надалі сприятиме подальшому розвитку міжконфесійного діалогу на Буковині |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини у своєму вітальному слові до учасників засідання обласної ради Церков і релігійних організацій, що відбулося сьогодні, 17 січня.

«Внесок обласної ради Церков і релігійних організацій у спільну справу збереження в області міжконфесійного миру та злагоди є надзвичайно вагомим, адже завдяки мудрій та виваженій позиції членів ради на Буковині відсутні протистояння та конфлікти між представниками релігійних конфесій. Також хотів би запевнити, що крайова представницька влада та обласна рада зокрема і надалі сприятиме забезпеченню конституційних прав та свобод громадян на свободу совісті та віросповідання, а також подальшому розвитку міжконфесійного діалогу», – зазначив Іван Мунтян.

Відтак, посадовець подякував усім релігійним конфесіям нашого краю, представленим у раді Церков, за їх внесок у спільну справу надання матеріальної та духовної допомогу й підтримки захисникам України та мирному населенню, яке постраждало внаслідок російської військової агресії.

«Вірю, що наш багатонаціональний та багатоконфесійний край і надалі слугуватиме гарним прикладом толерантних і цивілізованих відносин між представниками різних народів та віросповідань як для решти регіонів України, так і для наших європейських партнерів», – наголосив насамкінець Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua