Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Енергозбереження >  Нові можливості для розвитку громад

Прес-центр

Новини

04.06.2018 16:12

Нові можливості для розвитку громад |  Енергозбереження

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 4 червня, у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася протокольна зустріч із координатором сектору енергоефективності Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ паном Джорджем Крістодореску та генеральним директором Директорату енергоефективності Мінрегіонбуду України Дмитром Петруніним, участь у якій взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Сторонами обговорено питання генерування теплової та електричної енергії на регіональному рівні в контексті процесу децентралізації, використання альтернативних відновних джерел енергії, дотримання стандартів екологічної безпеки, новітні шляхи вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів, а також питання тарифоутворення.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини привітав організаторів, гостей та учасників інформаційного семінару «Реформи в сфері енергоефективності – нові можливості для розвитку громад».

«Буковина має певні здобутки у сфері енергоефективності, в тому числі завдяки співпраці із Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ. Так, у результаті реалізації низки мікропроектів, жителі у сільських, селищних та міських громадах нашого краю змогли переконалися у ефективності енергозберігаючих технологій, а також у дієвості фінансових механізмів, завдяки яким ці технології стають доступнішими. Прикметно, що практика запровадження енергозберігаючих технологій є особливо актуальною для новостворених об’єднаних територіальних громад, які нині мають можливість спрямовувати належні їм фінансові ресурси на підвищення рівня енергоефективності з тим, щоби з часом використати заощаджені завдяки енергозбереженню кошти на свій розвиток», – відзначив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua