Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Транскордонне співробітництво >  Долаючи кордони

Прес-центр

Новини

02.04.2018 15:48

Долаючи кордони |  Транскордонне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Нарада за участю голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука з питань підготовки до зустрічі з головою Сучавської повітової ради паном Георге Флутуром відбулася сьогодні, 2 квітня. Так, учасники наради обговорили деталі нашої співпраці української та румунської сторін в частині реалізації транскордонних проектів в рамках Спільної операційної програми «Румунія – Україна 2014-2020», перелік яких було погоджено під час минулої двосторонньої зустрічі, що відбулася 20 березня цього року на МАПП «Порубне».

«Пропоную для того, аби не втратити можливість залучення додаткових коштів у розвиток дорожньої інфраструктури краю, щоб окрім проекту із будівництва під’їзної дороги до пункту пропуску «Дяківці» на Герцаївщині, де аплікантом виступить Служба автомобільних доріг області, Чернівецька обласна рада спільно із Сучавською повітовою подали на розгляд Спільного технічного секретаріату «дзеркальний» проект щодо будівництва під’їзних шляхів до пунктів пропуску «Шепіт» та «Ізвоареле Сучевей», – відзначив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua