Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

07.03.2018 10:54
Чернівецька обласна рада


    оголошує конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для укладання договору сервітуту на користування земельною ділянкою для облаштування, експлуатації та обслуговування автомобільної стоянки (майданчиків для паркування) за адресою: м. Чернівці, вул. Фастівська, 2.

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  З нагоди Дня українського добровольця >  На знак вшанування подвигу буковинських добровольців

Прес-центр

Новини

14.03.2018 17:39

На знак вшанування подвигу буковинських добровольців |  З нагоди Дня українського добровольця

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 14 березня 2018 року, заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на скорботній церемонії покладання вінків та квітів до місць поховання полеглих воїнів-добровольців на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. У своєму виступі він високо оцінив роль українських добровільний військових формувань в організації належної відсічі російським агресорам та їх поплічникам під час воєнних дій на Сході України у 2014 -2018 роках. Посадовець закликав присутніх на скорботному зібранні ветеранів АТО, учасників бойових дій, рідних та близьких полеглих в бою захисників України свято берегти память про героїв, які віддали свої життя за свободу та незалежність Вітчизни в смертельнім двобої з підступним ворогом.

Заступник керівника крайової представницької влади також взяв участь і виступив на велелюдному зібранні, яке відбулося в селі Великий Кучурів Сторожинецького району з нагоди відкриття памятного знаку жертвам політичних репресій тоталітарного комуністичного режиму. Посадовець від імені керівництва та депутатського корпусу Чернівецької обласної ради сердечно подякував кращим представникам Великокучурівської обєднаної територіальної громади, громадським активістам, ветеранам російсько-української війни на Сході України за активну громадянську позицію та щие прагнення відновити та зберегти історичну правду про трагічні сторінки історії Української держави та рідного краю.

Віталій Мельничук висловив переконання, що героїчні зусилля добровольців, волонтерів, усіх оборонців рідної землі увінчаються перемогою над ненависним ворогом та неодмінними визволенням усіх загарбаних російським агресором українських земель.

Цього ж дня заступник керівника крайового парламенту взяв участь в урочистостях з нагоди Дня українського добровольця, які відбулись у Годилівському навчально-виховному комплексі.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua