Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Мистецькі заходи >  Голова обласної ради Іван Мунтян на фестивалі «Мерцішор» вручив почесну відзнаку «За заслуги перед Буковиною» поетові і громадському діячеві Аркадію Опаіцу

Прес-центр

Новини

04.03.2018 15:06

Голова обласної ради Іван Мунтян на фестивалі «Мерцішор» вручив почесну відзнаку «За заслуги перед Буковиною» поетові і громадському діячеві Аркадію Опаіцу |  Мистецькі заходи

Тема новини: Назва теми

 

23 міжнародний фестиваль «Мерцішор» відбувся в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» за участі голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна, першого заступника голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка, Генерального консула Румунії в Чернівцях пані Еленори Молдован з румунською делегацією, гостей та організаторів свята.

«Традиційно, із приходом весни, ми радо зустрічаємо таке світле свято «Мерцішор», яке відзначається як на теренах Буковини, так і Румунії, Молдови та Бессарабії. Мерцішор споконвіку асоціюється з пробудженням природи, жіночою красою, добром та любов’ю. Тож нехай завжди та всюди вас та ваші родини супроводжує цілюще Боже благословення, щастя, добро та радість!» – звернувся у своєму виступі до присутніх Іван Мунтян. Також голова обласної ради відзначив, що цьогоріч на його грудях красується бутоньєрка-мерцішор від чарівної пані Елеонори Молдован, яка, в свою чергу, теж привітала усіх, наголосила на позитивних результатах співпраці з очільниками краю та запевнила, що їхні проекти і надалі сприятимуть зміцненню взаємин у буковинській громаді.

 Принагідно голова крайового парламенту вручив, як найвищу нагороду Чернівецької обласної ради, почесну відзнаку «За заслуги перед Буковиною» за багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у збереження та популяризацію румунської культури на теренах Буковини -панові Аркадію Опаіцу, який днями відзначив славний 70-річний ювілей. Вітання ювіляр також отримав від виконавчої влади краю, шановних гостей з Румунії й особисто від Генерального консула Румунії в Чернівцях Елеонори Молдован.

Відтак, гості свята мали нагоду насолодитися румунською автентичною і сучасною культурою завдяки колоритним виступам молоді.

 

 

 

 

 

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua