Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Започатковано співпрацю реабілітаційних центрів Буковини та Швабії (ФРН)

Прес-центр

Новини

23.02.2018 17:23

Започатковано співпрацю реабілітаційних центрів Буковини та Швабії (ФРН) |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Презентація спільного проекту між Чернівецькою областю та округом Швабія (ФРН) «Ефективні соціальні моделі реабілітації» відбулась сьогодні, 23 лютого, у Буковинському обласному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина». Привітала на гостинній буковинській землі представника Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) пані Катаріну Габеркорн та директора Аугсбурзького реабілітаційного центру «Фріц Фельзенштайн» пана Ґреґора Бека перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька.

«Ми вкотре зібралися у цьому чудовому закладі, аби обговорити шляхи вирішення проблемних питань маленьких буковинців, які потребують особливої уваги як з боку влади, так і з боку громади. Приємно, що сьогодні разом з нами наші німецькі партнери: пані Катаріна Габеркорн – представник Генеральної ради депутатів округу Швабія та пан Ґреґор Бек – директора Аугсбурзького реабілітаційного центру «Фріц Фельзенштайн», який виступить партнером у реалізації спільного проекту, що має за мету покращити соціальну реабілітацію наших особливих діток. Хочу відзначити, що у центрі є майже все необхідне для ефективної адаптації дітей з особливими потребами. Водночас хотіла би подякувати нашим друзям за співпрацю, адже таким чином центр отримає 50 тисяч євро для виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення ліфту, спеціалізованих підйомників, пандусів та встановлення спеціальних реабілітаційних модулів. Також вважаю, що обмін досвідом між фахівцями реабілітаційних центрів Буковини та Швабії сприятиме підвищенню ефективності самого процесу реабілітації та стане надійною запорукою подальшої соціалізації наших маленьких краян з органічними ураженнями нервової системи», – відзначила посадовець, звертаючись до учасників презентації.

Також від імені голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна Інга Маковецька подякувала пані Катаріні Габеркорн, пану Ґреґору Беку, директору реабілітаційного центру Тетяні Закрутній та всім його працівникам за добрі наміри, сумлінну, відповідальну працю, чуйне ставлення до потреб та запитів наших юних краян, які потребують особливої уваги та піклування.

Відтак, сторонами обговорено загальні засади, на яких вищезгаданий проект реалізовуватиметься на базі обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua