Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

07.03.2018 10:54
Чернівецька обласна рада


    оголошує конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для укладання договору сервітуту на користування земельною ділянкою для облаштування, експлуатації та обслуговування автомобільної стоянки (майданчиків для паркування) за адресою: м. Чернівці, вул. Фастівська, 2.

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян поспілкувався з директорами інтернатних закладів краю

Прес-центр

Новини

25.01.2018 14:16

Іван Мунтян поспілкувався з директорами інтернатних закладів краю |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 25 січня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів робочу нараду за участю директорів інтернатних закладів обласної комунальної форми власності. Так, керівник представницької влади краю ознайомився зі станом фінансово-господарської діяльності цих комунальних підприємств, а також заслухав інформацію про нагальні проблемні питання, які потребують першочергового вирішення. Відтак, Іван Мунтян затвердив штатні розписи вказаних комунальних установ.

«Робота очолюваних вами комунальних підприємств перебуває на постійному контролі обласної ради. В той же час депутатський корпус ради й надалі всіляко сприятиме їх розвитку, приймаючи необхідні для цього програми та надаючи фінансування. Сподіваюся, що в цьому році спільними зусиллями ми зможемо зробити більше, аніж у році минулому. Бажаю усім успіхів та плідної роботи», – наголосив посадовець, звертаючись до учасників наради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua