Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

12.01.2018 11:02
Чернівецька обласна рада


    Чернівецька обласна рада оголошує конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для укладання договору сервітуту на користування земельними ділянками спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

12.01.2018 10:56
Чернівецька обласна рада


    Чернівецька обласна рада оголошує інвестиційний конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  Громада села Йорданешти отримала довгожданий подарунок

Прес-центр

Новини

11.01.2018 12:43

Громада села Йорданешти отримала довгожданий подарунок |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 11 січня 2018 року, Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на урочистому відкритті нової споруди Йоданештської загальноосвітньої школи I – III ступенів Глибоцького району. У церемонії взяли участь Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич,  Міністр закордонних справ Румунії Теодор-Віорел Мелешкану, Міністр національного виховання Румунії Лівіу-Маріан Поп, голова Сучавської повітової ради Румунії Георге Флутур, Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдаван, представники обласної, районної та місцевої влади, жителі Йорданешт та навколишніх сіл, представники мас-медіа, учнівська молодь.  

Учасники урочистого заходу вшанували хвилиною скорботного мовчання світлу память жителя села Тереблече Глибоцького району Володимира Анадимба, який 10 січня 2018 року загинув смертю героя внаслідок тяжкого поранення, отриманого в бою з російськими загарбниками та їх поплічниками на Сході України.

У своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади щиро та сердечно привітав усіх присутніх, а насамперед новоселів – школярів та педагогів Йорданештської загальноосвітньої  школи – з нагоди визначної події в житті цього села та Буковинського краю.

Він зазначив, що разом з колегами-депутатами обласної ради сьомого скликання та кількох попередніх скликань, особисто опікувався питаннями спорудження нової школи в Йорданештах.     

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, звертаючись до присутніх на врочистому дійстві,  наголосив, зокрема, на значущості багатоманітної транскордонної співпраці між Україною та Румунією, між Чернівецькою областю та партнерськими регіонами сусідньої держави. «Ця співпраця сьогодні інвестується у найцінніше – дітей, які є майбутнім не лише для області, а й для всієї держави», - наголосив у своєму вітальному слові очільник зовнішньополітичного міністерства України.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua