Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

07.03.2018 10:54
Чернівецька обласна рада


    оголошує конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для укладання договору сервітуту на користування земельною ділянкою для облаштування, експлуатації та обслуговування автомобільної стоянки (майданчиків для паркування) за адресою: м. Чернівці, вул. Фастівська, 2.

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Такі патріоти Україні, як В’ячеслав Чорновіл, стали провісниками занепаду комуністичного режиму та незалежності Української Держави

Прес-центр

Новини

15.12.2017 19:25

Іван Мунтян: Такі патріоти Україні, як В’ячеслав Чорновіл, стали провісниками занепаду комуністичного режиму та незалежності Української Держави |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, сьогодні, 15 грудня, звертаючись до учасників урочистих зборів, що відбулися на базі Вижницької районної ради з нагоди 28-ї річниці першого масового рухівського мітингу на Буковині.

«Такі патріоти Україні, як В’ячеслав Чорновіл, доклали максимум зусиль для того, аби нині усі ми жили у вільній, демократичній державі. Саме вони, не побоявшись за свої родини, стали провісниками занепаду комуністичного режиму та першими на зламі епох заявили про бажання українського народу жити у незалежній країні. Їх яскравий приклад надихнув мільйони українців скинути з себе тоталітарне ярмо та зробити вибір на користь власної суверенної Української Держави. За це їм честь і шана. На жаль, нині багатьох із тих перших рухівців уже немає з нами. Але сьогодні їхні діти та онуки уже зі зброєю в руках на Сході знову стали на захист України та усіх нас від московських окупантів, які вкотре замахнулися на суверенітет та незалежність нашої держави», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак, за вагомий особистий внесок у боротьбу за незалежність України та активну громадянську позицію голова крайового парламенту Буковини нагородив одного із засновників Народного Руху України на Буковині та учасника установчих зборів Народного Руху України 1989 року Володимира Клим-Грабницького Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua